We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Three bedroom apartment, Sibírska, Bratislava

Rent | Three bedroom apartment | total area: 88.97 m2
Bratislava-Nové Mesto
street: Sibírska
850 €/month +Utilities 150 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/SY

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na dlhodobý prenájom veľký 4-izbový byt so ZASKLENOU LODŽIOU v NADSTAVBE tehlového bytového domu na ulici Sibírska v lokalite BA III Nové Mesto. Celková plocha bytu je 88,97 m2 (byt 83,97 m2, zasklená lodžia v spálni 5 m2). Byt sa nachádza na 6. poschodí v 6 poschodovom dome s VÝŤAHOM a rekonštruovanou strechou. K bytu prináleží PIVNICA.
Dispozícia bytu: obývacia izba prepojená s kuchyňou, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a chodba. Byt je orientovaný na 2 svetové strany.

Výhody:
❶ KLIMATIZÁCIA A VLASTNÉ KÚRENIE
❷ ZASKLENÁ LODŽIA 5 m2 a PIVNICA na uskladnenie
❸ Čiastočne zariadený byt
❹ 3 samostatné nepriechodné izby

STAV BYTU:
V byte sú plastové okná so žalúziami a vonkajšími roletami, v izbách, v kuchyni a na chodbe je plávajúca podlaha, v kúpeľni a WC je dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. VLASTNÉ KÚRENIE a ohrev vody (plynový kotol Vaillant je zabudovaný v kuchynskej linke), v obývacej izbe je KLIMATIZÁCIA. Byt je čiastočne zariadený nábytkom (spálňa je kompletne zariadená - manželská posteľ bez matracu a skrine, v druhej izbe je posteľ, stôl a skrinky, tretia izba je posteľ, v obývacej izbe je sedacia súprava a nábytok). Rohová kuchynská linka je vybavená spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, sklo-keramická varná doska, práčka).

PLATBY:
Nájomné je 850,- eur plus zálohy za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 150,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného 1000,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 575,- eur.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v tichej, zelenej štvrti s množstvom parkov a oddychových zón. Táto lokalita je vyhľadávaná pre svoju výbornú dostupnosť do centra mesta aj do okolitých častí (električky, autobusy). V pešej vzdialenosti je Tesco expres, obchody, banky, pošta, reštaurácie, kaviarne, Pedagogická fakulta UK, Poliklinika Tehelná, čo robí lokalitu mimoriadne praktickou a pohodlnou pre každodenný život. Parkovanie v okolí bytového domu.

/ 4 - IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA III NOVÉ MESTO / SIBÍRSKA ULICA / NADSTAVBA / ZASKLENÁ LODŽIA / VLASTNÉ KÚRENIE / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
partly re-made
Total area:
88.97 m2
Floor:
6
Loggia area:
5 m2
Loggia:
yes
Number of floors:
6
Number of rooms:
4
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Air condition:
yes
Parking:
public
Furnishing:
partly furnished
Built from:
brick
Insulated object:
yes
Heating:
own - natural gas
Cellar:
yes
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form