We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Two bedroom apartment, Belinského, Bratislava

Rent | Two bedroom apartment | total area: 73 m2
Bratislava-Petržalka
street: Belinského
740 €/month +Utilities 250 €

FLAT DESCRIPTION

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TI

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom priestranný KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt so zasklenou LODŽIOU na ulici Belinského v lokalite Bratislava V Petržalka. Byt sa nachádza na 5. poschodí v 8-poschodovom zateplenom bytovom dome s VÝŤAHOM a má celkovú plochu 73 m2 (byt 70 m2, lodžia 3 m2).
Dispozícia bytu: 3 samostatné NEPRIECHODNÉ IZBY, kuchyňa s východom na lodžiu, kúpeľňa s vaňou a práčkou, samostatná toaleta a chodba.
Byt je slnečný a orientovaný na východ a západ.
Je vhodný max. pre 3 osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

Výhody:
❶ Priestrannosť (73 m2) a praktická dispozícia bytu
❷ 3 samostatné nepriechodné izby
❸ Kompletne zariadený byt
❹ Zasklená lodžia 3 m2
❺ Bezpečnosť a modernizácia bytového domu

STAV BYTU:
Rekonštruovaný byt. Zasklená lodžia, plastové okná so žalúziami v izbách, v kuchyni je pôvodné drevené okno vymenené za plastové a plynový sporák za elektrický sporák s 3 varnými zónami a rúrou (nové okno ani sporák nie sú na fotografiách), stierky, laminátové podlahy, lino v kuchyni, v chodbe, dlažba v kúpeľni a WC. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi. V spálni sú nové skrine s posuvnými dverami, manželská posteľ a písací stôl. Byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ.
Bytový dom je zateplený, má novú vstupnú bránu na magnetický čip, kamerový systém, vymenené stúpačky a nový výťah.

PLATBY:
Mesačné nájomné 740,- eur plus zálohy za energie a služby 250,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájomného.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej zelenej lokalite bratislavskej mestskej časti Petržalka. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (obchody - Tesco Expres, Terno, Kaufland a rôzne menšie prevádzky, lekárne, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviarne, pošta, daňový úrad, banky a novovybudované nákupné centrum Slnečnice Market s farmárskou tržnicou Trch). Blízko je Petržalská plaváreň, letné kúpalisko Matadorka, športoviská a Chorvátske rameno obľúbené pre obyvateľov Petržalky na prechádzky a športové vyžitie. Výborné dopravné napojenie, MHD a petržalská železničná vlaková stanica, z ktorej sa dostanete do Rakúska alebo iných slovenských miest.

/ PRENÁJOM / 3 – IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA V PETRŽALKA / BELINSKÉHO ULICA / ZASKLENÁ LODŽIA / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
partly re-made
Total area:
73 m2
Floor:
5
Loggia area:
3 m2
Loggia:
yes
Number of floors:
8
Number of rooms:
3
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Parking:
public
Furnishing:
furnished
Internet:
optics
Built from:
rack
Insulated object:
yes
Heating:
central
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form