Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVOSTAVBA 4i veľký byt, parking, 2 lodžie, Údernícka

Prenájom | 4-izbový byt | celková plocha: 104 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Údernícka
1 190 €/mesiac +Energie 190 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom zariadený 4-izbový byt v rezidencii PETRŽALSKÉ DVORY na ulici Údernícka, k dispozícii od 11. augusta 2024. Tento priestranný byt má celkovú plochu 104 m2 (vrátane 2 lodžií o veľkosti približne 14 m2) a nachádza sa na 3. poschodí 7-podlažnej budovy s VÝŤAHOM.
K bytu prináleží aj parkovacie státie v podzemnej garáži, jeho užívanie je zahrnuté v cene. Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, komunikačnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a 3 samostatných spální. Všetky miestnosti sú nepriechodné. Priestranná kúpeľňa má vaňu. WC je samostatná jednotka s bidetom a umývadlom. Byt je vybavený spotrebičmi, ako je práčka a sušička, elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Prenájom SAMOSTATNÉHO priestoru - nachádzajúceho sa na chodbe vedľa bytu je tiež v cene nájmu. Tento priestor by mohol byť využitý ako kancelária, skladová miestnosť a pod.

VÝHODY:
❶ Nízkoenergetická NOVOSTAVBA s rekuperáciou
❷ VEĽKÝ byt s rozlohou 104 m2 s 2 veľkými lodžiami
❸ NEPRIECHODNÉ izby
❹ Vlastné PARKOVACIE MIESTO v podzemnej garáži a SKLAD sú zahrnuté v nájme
❺ Výborná poloha v Petržalke, spojenie MHD a železnicou

STAV BYTU

Byt je vybavený plávajúcou podlahou, plastovými oknami, dlažbou, modernou sanitou a bezpečnostnými vchodovými dverami. K dispozícii je centrálne vykurovanie radiátormi s nastaviteľnými ovládačmi. Tento priestranný byt ponúka dostatok úložného priestoru, s možnosťou ďalšieho dozariadenia. Samotný bytový dom je zateplený a spoločné priestory sú udržiavané. Všetky miestnosti sú orientované na východ, pričom obývacia izba má aj západnú orientáciu. Tento nízkoenergetický zelený developerský projekt využíva najmodernejšie technológie, vrátane rekuperácie a progresívneho systému prípravy teplej vody, ktorý je napojený na vlastné vodovody a čističky.

Platby

Mesačný nájom je 1.190,- EUR, vrátane parkovacieho miesta v podzemnej garáži, plus 190.- EUR mesačne zálohy za energie ( podľa počtu nájomníkov). Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť:
- prvý mesačný nájom vrátane energií
- depozit vo výške jedného mesačného nájmu s energiami (bude vrátený pri skončení nájmu)
- províziu realitnej kancelárii 590,- EUR
Byt je k dispozícii od 11. augusta 2024.

LOKALITA

Dom sa nachádza v novej moderne vybudovanej zástavbe, v oblasti vznikajúcej okolo bývalého závodu MATADOR. Hneď vedľa Vienna Gate a tým ponúka vynikajúce občianske vybavenie. V blízkosti sa nachádza veľa zelene, vrátane detského ihriska a basketbalového ihriska vo dvore. V okolí nájdete školy, obchody, reštaurácie, kaviarne, banky, zdravotné centrum a zastávky MHD. Oblasť poskytuje vynikajúci prístup na obchvat, do centra mesta je to 5 minút jazdy autom.

/ 4-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / BRATISLAVA V. / PETRŽALKA / VIENNA GATE / PETRŽALSKÉ DVORY/ NOVOSTAVBA / ÚDERNÍCKA / VÝŤAH / LODŽIA / PARKOVANIE / GARÁŽ / PARKING / BALKÓNY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.


Stav:
novostavba
Celková plocha:
104 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
14 m2
Loggia:
áno - 2
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica plocha:
7 m2
JUDr. Jana Frecerová

JUDr. Jana Frecerová

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Deutsch
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti