Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok na komerčné využitie (1110 m2), BA III, Na pántoch

Predaj | Pozemky - komerčné | plocha pozemku: 1110 m2
Bratislava-Rača
ulica: Na pántoch
103 000 €

POPIS POZEMKU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj KOMERČNÝ POZEMOK nachádzajúci sa v lokalite Bratislava III. Rača na ulici Na Pántoch. Celková plocha pozemku je 1110 m2 (šírka 21 m, dĺžka 53 m). Možnosť dokúpiť susediaci pozemok v rovnakej veľkosti.
V zmysle územnoplánovacej informácie UPI je pozemok ideálny pre viaceré účely, ako sú: areály a stavby priemyselných podnikov vrátane prislúchajúcich skladov, areály a stavby služieb a výroby všetkých druhov, technologické a priemyselné parky. Prípustné sú aj zariadenia administratívy, dopravné vybavenie, skladové areály, distribučné centrá, stavebné dvory, služobné byty.
Podľa Územného plánu je naplánovaná obslužná komunikácia s MHD priamo k pozemku. Súčasný prístup je tiež bezproblémový, je riešený prístupovou cestou v spoločnom vlastníctve a vlastnícky podiel bude súčasťou predaja.

Výhody:
❶ UPI na výstavbu podnikov, skladov, služieb
❷ Plánovaná stavba obslužnej komunikácii
❸ Na okraji priemyselnej zóny
❹ Dobrá dostupnosť verejnou dopravou.

LOKALITA

Rovinatý pozemok sa nachádza na okraji už existujúcej priemyselnej zóny, kde sú SKLADOVÉ, VÝROBÉ a DISTRIBUČNÉ PRIESTORY (veľkoobchod IKAR, DHL Freight, Jovimer SK,...). V pešej dostupnosti je autobusová zastávka, čo umožňuje pohodlnú dopravu z a do lokality. Neďaleko je Rybník Rača.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a zistite viac o tejto výnimočnej ponuke.

/ POZEMOK / PREDAJ / BRATISLAVA III. RAČA / ULICA NA PÁNTOCH / PRIEMYSELNÁ ZÓNA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Plocha pozemku:
1110 m2
Inžinierske siete:
blízko
Ing. Lýdia Dubovická

Ing. Lýdia Dubovická

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti