Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kancelárske priestory Na Hrebienku, Bratislava I.

Prenájom | Kancelárie | celková plocha: 47 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Na Hrebienku
9 €/m2/mesiac +Energie 100 €

POPIS PRIESTORU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom KANCELÁRSKE PRIESTORY, nachádzajúce sa na prízemí bytového domu v časti Bratislava – Staré Mesto, ulica na Hrebienku 20. Celková výmera priestorov je 145,50 m2. Dajú sa prenajať ako celok, alebo zvlášť miestnosti, kedy bude toaleta zdieľaná viacerými nájomníkmi (max. 8 ľudí). Je možnosť prenajať buď najväčšiu kanceláriu so vstupom cez menšiu - s výmerou 31,5 m2 a 14,78 m2 alebo min. 2 menšie kancelárie. Dispozíciu tvorí vstupná hala, z ktorej sa vchádza do skladového priestoru s kuchynkou, 6 miestností (4 samostatné) a KÚPEĽNE S WC A SPRCHOU. Do najväčšej kancelárie sa vstupuje cez menšiu, ktorú je možno použiť ako recepciu. Priestory majú vlastný vchod z ulice. Tri zadné kancelárie majú okná orientované do zeleného udržiavaného dvora - viď foto. Možnosť zriadiť si firemné priestory s bývaním pre MAX. 2 OSOBY.
K priestorom prislúchajú DVE PARKOVACIE MIESTA na ulici.

Výhody:
❶ Výborná dispozícia priestorov
❷ Netreba v lete klimatizovať, prízemie drží príjemnú teplotu
❸ Možnosť spojenia bývania s pracovnými priestormi
❹ Voľné ihneď

STAV PRIESTORU

Priestor sa prenajíma VYPRATANÝ, okrem kresiel so stolíkom v hale a regálov s protipožiarnou skriňou v sklade/kuchynke. Fotografie so zariadením sú len pre ilustráciu. Priestory nie sú klimatizované, držia si príjemnú teplotu aj v horúčavách, keďže sa jedná o TEHLOVÝ DOM. Na oknách sú namontované vertikálne žalúzie zvnútra plus externé žalúzie.

Platby

Cena prenájmu je 9 EUR/m2, energie sa rozpočítajú podľa dohody (za celý priestor 100 eur). Pri podpise zmluvy sa platí aj vratná kaucia vo výške 1 nájmu a provízia realitnej kancelárie vo výške polovice mesačného nájmu.

LOKALITA

Priestory sa nachádzajú v tichej obytnej štvrti v blízkosti Horského parku a Slavína. Zastávka MHD sa nachádza len 150 metrov ďalej.


/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / PRENÁJOM / BRATISLAVA / STARÉ MESTO / VÝMERA 146 m2 / ULICA NA HREBIENKU / MODERNÉ PRIESTORY / FIREMNÉ PRIESTORY S BÝVANÍM /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
47 m2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
nie
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
nezariadený
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti