Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Menší dom: garáž, klíma, záhrada, Záhorská Bystrica

Prenájom | Rodinný dom | celková plocha: 96 m2
Bratislava-Záhorská Bystrica
ulica: Plk. Prvoniča
980 €/mesiac +Energie 190 €

POPIS DOMU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom kompletne ZARIADENÝ slnečný 2-izbový bezbariérový rodinný dom v Záhorskej Bystrici na ulici Plukovníka Prvoniča. Celková rozloha tejto NOVOSTAVBY je 78 m2 plus garáž, pozemok má rozlohu 320 m2. Moderný jednopodlažný rodinný dom je postavený v tichej lokalite a je kompletne zariadený vrátane zabudovaných spotrebičov. Dispozične dom pozostáva z predsiene, obývačky spojenej s kuchyňou, spálne a kúpeľne s vaňou. Vonkajšia terasa je prístupná z obývačky. Záhrada s udržiavanou zeleňou zabezpečuje dostatok pohodlia a súkromia. Z garáže je priamy vchod do domu "suchou nohou".

Výhody:
❶ NOVOSTAVBA
❷ Garáž
❸ MHD do centra mesta
❹ Tichá ulica

STAV DOMU

Novostavba rodinného domu skolaudovaná v roku 2012 je kompletne zariadená. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi: sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, umývačka riadu, pračka. Kúpeľňa má klasickú vaňu, dlažbu, plastové okná, bezpečnostné dvere. KLIMATIZÁCIA a vlastné podlahové kúrenie plynovým kotlom Viessmann. Internet a televízia je v cene. Garáž s priamym vchodom do domu je pre jedno vozidlo plus vo dvore je miesto pre parkovanie ďalších 2 áut.

Platby

Mesačné nájomné je 980,- EUR plus energie zálohovo od 190,- EUR (podľa počtu osôb). INTERNET je v cene. Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: prvé mesačné nájomné vrátane energií, vratnú kauciu vo výške mesačného nájmu s energiami (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu). Provízia pre RK je 490.- EUR. K dispozícii IHNEĎ, pre maximálne dve osoby.

LOKALITA

Dom sa nachádza v centre obce Záhorská Bystrica, ktorá je súčasťou Bratislavy. Napriek tomu je okolie tiché, dom sa nachádza v slepej ulici. Neďaleko je plná občianska vybavenosť: obchody, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko a rôzne služby. Spojenie MHD s centrom Bratislavy, výborné napojenie na diaľnicu a diaľničný obchvat.

/ RODINNÝ DOM / NOVOSTAVBA / PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. / ZÁHORSKÁ BYSTRICA / TERASA / GARÁŽ / KLIMATIZÁCIA / TICHÉ PROSTREDIE / BEZBARIÉROVÝ / PLUK. PRVONIČA / MHD / ZÁHRADA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
96 m2
Plocha pozemku:
320 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
C
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
15 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie
JUDr. Jana Frecerová

JUDr. Jana Frecerová

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Deutsch
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár