Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Priestranný 1-izbový byt, oddelená kuchyňa, blízko NC NIVY

Prenájom | 1-izbový byt | celková plocha: 40 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Prievozská
490 €/mesiac +Energie 160 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÝ priestranný 1-izbový byt v lokalite blízko CENTRA Bratislava - Nivy, Prievozská ulica. Byt o celkovej podlahovej ploche 40m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí v ZATEPLENOM TEHLOVOM bytovom dome. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, ktorá je rozdelená na dennú a nočnú časť, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. K bytu NEPRISLÚCHA parkovacie miesto. V okolí bytového domu je REGULOVANÉ PARKOVANIE. Nájomca si parkovanie rieši samostatne.

Byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ a voľný je IHNEĎ pre maximálne 2 pracujúce dospelé osoby - nefajčiarov, domáce zviera na minimálne 1 rok.

Výhody:
❶ Kompletne vkusne zariadený
❷ Oddelená kuchyňa so samostatným oknom
❸ Tehlový bytový dom
❹ Mobilná klimatizácia
❺ Dostatok úložného priestoru
❻ Výborné spojenie MHD do centra mesta ale aj peši

STAV BYTU

Byt je kompletne rekonštruovaný novo vymaľovaný. Na podlahách je plávajúca podlaha a dlažba, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Byt má VLASTNÉ KÚRENIE a ohrev TÚV. Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými elektrospotrebičmi: indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, automatická práčka, chladnička s mrazničkou.

Platby

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí jeden mesačný nájom vo výške 490,- euro + 160,- eur zálohové platby za energie (studená voda, elektrina) a internet a TV (2os + 25,-eur) + vratný depozit vo výške 1000,- EUR + províziu pre kanceláriu vo výške 325,- EUR.

LOKALITA

Lokalita poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ. Bytový dom sa nachádza oproti APOLLO BUSINES CENTRU, len na skok od novootvoreného NC NIVY a autobusovej stanice.

/ 1 IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / TEHLA / ZARIADENÝ / BA II. RUŽINOV - NIVY / PRIEVOZSKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
40 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Poschodie:
1
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti