Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDZÁHRADKA - úplne nový 2i byt Bory, parking, pivnica

Predaj | 2-izbový byt | celková plocha: 98.68 m2
Bratislava-Devínska Nová Ves
ulica: Mateja Encingera
242 490 €

POPIS BYTU


Najväčšia PREDZÁHRADKA s možnosťou inštalácie VÍRIVKY – pozrite si na virtuálnej prehliadke !!!

Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj úplne nový, ešte neobývaný 2-izbový byt s predzáhradkou v obytnom komplexe BORY na ulici M. Encingera v Bratislave IV., Devínska Nová Ves. Cena bytu je 242.490,- EUR, cena garážového státia je 20.000,- EUR, cena pivničnej kobky je 5.000,- EUR. Provízia RK je zahrnutá v cene.
Celková plocha predávanej nehnuteľnosti je 98,68 m² (z toho úžitková plocha bytu je 52,37 m², predzáhradka s terasou má celkovo 46,31 m²). Byt sa nachádza na 1. poschodí (2. podlaží) v 6-podlažnom bytovom dome s výťahom. Byt je slnečný, svetlý, orientovaný na východ. Dispozične je byt tvorený: chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou a spálňa. Kúpeľňa je s vaňou, WC je samostatné. Vstup do predzáhradky je zo spálne, aj z obývačky.

VÝHODY:
1. Úplne nový byt v plnom štandarde – kolaudácia v roku 2024
2. Najväčšia (rohová) predzáhradka s možnosťou inštalácie vírivky
3. Parkovacie státie v garáži hneď pri vchode
4. Murovaná pivničná kobka o výmere 1,72 m2
5. Vynikajúca a dostupná lokalita, okolie upravené do najmenších detailov

STAV BYTU

Tento byt v 6-podlažnej tehlovej novostavbe bol skolaudovaný v roku 2024. Predáva sa v plnom štandarde a je pripravený na nasťahovanie. Steny sú vystierkované, sú v nich všetky elektrické zásuvky, kuchynské prípojky a rozvody pre TV a internet od všetkých veľkých operátorov. Byt je vybavený plastovými oknami, resp. plným presklením s izolačným trojsklom, všetkými interiérovými dverami, plávajúcou laminátovou podlahou, dlažbou a bezpečnostnými vchodovými dverami. Na všetkých oknách sú vonkajšie elektricky ovládané žalúzie. Byt má predprípravu na klimatizáciu. V kompletne zariadenej kúpeľni je vaňa a rebríkový radiátor, tiež príprava na pripojenie práčky a sušičky. Samostatné WC má malé umývadlo. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie a systém prevetrávania je v každej izbe. V kuchynskej časti je kompletná predpríprava na zabudovanie kuchynskej linky. Pri vchode do garáže je aj stojisko pre bicykle.

PREDZÁHRADKA sa skladá z časti „terasa“ o ploche 13,82 m2 a „zelenej“ predzáhradky o ploche 30,92 m2. Oproti chodníku pred bytovým domom je vyvýšená. Má možnosť inštalácie vírivky. Ďalej plné osvetlenie, vonkajšie vodovodný kohútik na polievanie a napojenie vírivky, odvod vody. Momentálne je plocha predzáhradky vysiata trávnikom, na časti "terasa" je dlažba.

LOKALITA

Obytný dom sa nachádza v miestnej časti Devínska Nová Ves, v prestížnom projekte BORY BÝVANIE, v časti Na hrádzi. Neďaleko nákupného centra BORY MALL s kompletnou nákupnou ponukou, širokou ponukou služieb, možnosťami športovania a kultúrneho vyžitia. Najväčším bonusom je pešia dostupnosť a spádová oblasť najmodernejšej nemocnice BORY. V samotnom areáli BORY - NA HRÁDZI sa nachádzajú príťažlivo upravené verejné priestory s parkom, lavičkami a rôznymi športovými a detskými ihriskami. Poskytujú rôzne možnosti oddychu, komunitného a športového vyžitia. Bytový komplex je napojený aj na cyklochodník. V blízkosti je nový moderný Kaufland, Metro, Möbelix a ďalšie supermarkety. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, 12 minút do centra mesta, ako aj spojenie MHD.

/ PREDZÁHRADKA / 2-IZBOVÝ BYT / BORY / BORY BÝVANIE / NA HRÁDZI / NOVOSTAVBA / PREDAJ / BRATISLAVA IV. / DEVÍNSKA NOVÁ VES / GARÁŽOVÉ STÁTIE / PIVNICA / M. ENCINGERA / VÝŤAH / NOVÝ / PARKOVANIE

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis Real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
98.68 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.72 m2

CENA ZAHŔŇA:

  • PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
  • kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
  • kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom
  • výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely
  • notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
 
  • základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
  • manuál prehlasovania energií
  • záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti
  • poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
  • realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia
 
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
  • zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
  • bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom
 
JUDr. Jana Frecerová

JUDr. Jana Frecerová

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Deutsch
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti