Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izb. byt, PARKING, KLÍMA, BA II. Ružinov, Hraničná ul.

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 57 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Hraničná
790 €/mesiac +Energie 100 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom moderný KLIMATIZOVANÝ 2-izbový byt o celkovej rozlohe 57 m2 z toho 4 m2 BALKÓN v lokalite Bratislava II. Ružinov Hraničná ulica. Tento útulne zariadený byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, samostatnej kúpeľne, nepriechodnej spálne, obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou a balkóna. Byt sa nachádza na 5. poschodí 6-poschodového bytového domu skolaudovaného v roku 2013. Bytový dom s výťahom disponuje vlastnou kotolňou a vstupom na elektromagnetický čip. K bytu prislúcha aj PARKOVACIE STÁTIE priamo pred vchodom do domu a pivničná kobka s výmerou cca 4 m2.

Výhody:
❶ INTERNET ,KTV a PARKOVACIE STÁTIE v cene
❷ Výborná poloha, spojenie MHD
❸ NOVOSTAVBA, balkón
❹ KLIMATIZÁCIA s možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu

STAV BYTU

Byt ja moderne zariadený s dostatkom úložného priestoru, kuchynskou linkou v tvare U so zabudovanou mikrovlnou rúrou, elektrickou rúrou, práčkou a digestorom. Samozrejmosťou je chladnička s mrazničkou, stolovanie pre 4 osoby, sedacia súprava s konferenčným stolíkom a nábytkovou zostavou s TV. Spálňa je zariadená dvojlôžkom s nočnými stolíkmi, šatníkovou skriňou a komodou. V chodbe sa nachádza priestranná vstavaná skriňa s posuvnými dverami. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu so zástenou a umývadlo s úložným priestorom. Byt je k dispozícií ihneď, zálohové platby za energie sú kalkulované na 1 osobu.

Platby

Pri podpise nájomnej zmluvy nájomník platí mesačný nájom 790,- euro + zálohu za energie 100,- euro / 1 osoba + vratný depozit 890,- euro + províziu pre realitnú kanceláriu 890,- euro. V cene nájmu je zarátaný poplatok za PARKOVANIE, KTV a internet.

LOKALITA

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie. V okolí je dostatok zelených plôch, v blízkosti sú obchody, reštaurácie, kaviarne, pošta, banky, zdravotné stredisko. Taktiež ďalšie služby, ako aj školy a škôlky, zastávky MHD. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 2 IZBOVÝ BYT / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / NOVOSTAVBA / MODERNE ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / HRANIČNÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
57 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti