Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

LUXUSNÝ 3-izb.byt, NOVOSTAVBA OCTOPUS, Mraziarenská ul.

Prenájom | 3-izbový byt | celková plocha: 100 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Mraziarenská
1 200 €/mesiac +Energie 200 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom LUXUSNÝ zariadený 3 – izbový byt s LODŽIOU a DVOMA GARÁŽOVÝMI STÁTIAMI. Byt sa nachádza v NOVOTAVBE so strážnou službou a dvoma recepciami, Bratislava II. Ružinov, Mraziarenská ulica, komplex OCTOPUS. Byt má celkovú podlahovú plochu 100 m2 (byt 96 m2 a interiérová terasa 4 m2 ). Byt je s obývacou časťou orientovaný do tichého vnútrobloku plného zelene sa nachádza na 4. poschodí. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby priamo prepojenej s plne vybavenou a kvalitnou kuchyňou. Ďalej pozostáva zo spálne, detskej izby, šatníka, samostatného WC s umývadlom, veľkej kúpeľne s vaňou a ďalším WC. K byt prislúcha pivnica o výmere 2,5 m2 s policovým regálom.

Byt je k dispozícii od 1.9.2024 a odporúča sa pre max. 4 osoby, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

Výhody:
❶ NOVOSTAVBA
❷ Garáž

STAV BYTU

Byt je veľmi LUXUSNÝ a všetky použité materiály a vybavenie bytu sú NADŠTANDARDNÉ. Byt je kompletne zariadený vrátane elektrospotrebičov so šatníkom, v chodbe zabudovaná šatníková skriňa, v kúpeľni hydromasážna vaňa, v izbách skrine na mieru, v byte KLIMATIZÁCIA. K bytu prislúcha 2x garážové státie, pivnica. Bytový dom má non-stop recepciu, je strážený strážnou službou. Bytový komplex má štvorcový tvar, pričom v strede sa nachádza átrium s veľkou trávnatou plochou s lavičkami.

Platby

Cena je 1200 EUR + 200 EUR vrátane energií, internetu, TV, DVOCH GARÁŽOVÝCH státí v podzemne garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 1400,- EUR a kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu). PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE!

LOKALITA

Byt sa nachádza v novostavbe bytového komplexu OCTOPUS. V okolí bytu je KOMPLETNÁ PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ (nákupné možnosti, zástavka MHD - električka, autobus) a s dobrou dostupnosťou do centra.

/ 3-IZBOVÝ BYT / LODŽIA / KLIMATIZÁCIA / ŠATNÍK / ZARIADENÝ / NADŠTANDARD / BRATISLAVA II. RUŽINOV / MRAZIARENSKÁ / PODZEMNÉ PARKOVANIE / PIVNICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Stav:
novostavba
Celková plocha:
100 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
24
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2.5 m2
Silvia Šteffková

Silvia Šteffková

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti