Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izbový byt, GARÁŽ, KLÍMA, BALKÓN, NOVOSTAVBA, Lužná ul.

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 60.9 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Lužná
640 €/mesiac +Energie 130 €
  • Rezervované

POPIS BYTU


**REZEROVANÝ**
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÝ 2-izbový byt s BALKÓNOM a GARÁŽOU vo VYHĽADÁVANEJ LOKALITE na začiatku Petržalky pri STAROM MOSTE na ulici Lužná, v pešej vzdialenosti od nákupných centier Aupark a Eurovea. Byt o celkovej výmere 60,90 m2 (byt 56,90 m2, balkón 4 m2) sa nachádza na 6.poschodí 7-poschodovej NOVOSTAVBY "VODOTIKA" s výťahom, skolaudovanej v roku 2013. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatnej spálne, kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s WC a balkóna.

Výhody:
❶ NOVOSTAVBA
❷ Balkón s príjemným výhľadom na DOWNTOWN
❸ Uzamykateľná garáž v suteréne bytového domu
❹ Kompletne zariadený s oddelenou časťou na home office
❺ Klimatizácia
❻ Blízko do centra, zastávka električky/autobusu

STAV BYTU

Tento veľmi prakticky a vkusne zariadený byt disponuje KLIMATIZÁCIOU v každej izbe, má plastové okná s EXTERIÉROVÝMI ŽALÚZIAMI, plávajúcu podlahu a dlažbu v kúpeľni a predsieni. Prenajíma sa KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a všetkými potrebnými elektrospotrebičmi pre pohodlné bývanie. V spálni sa nachádza manželská posteľ, nočné stolíky a komoda. Súčasťou bytu je aj veľmi praktický pracovný kút v prípade potreby práce z domu. V obývacej izbe je rohová sedačka, konferenčný stolík a obývačkový nábytok s TV. V časti so stolovaním pre 4 osoby je priestor pre druhý pracovný stôl. V kuchyni je veľká nová rohová kuchynská linka so všetkými potrebnými vstavanými spotrebičmi a základným vybavením, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra. Kúpeľňa je so sprchovým kútom a automatickou práčkou.

Platby

Byt je k dispozícii od 1.11.2024 a je vhodný pre maximálne dve dospelé osoby na dlhodobý prenájom, minimálne na 1 rok. Energie spojené s užívaním bytu VRÁTANE INTERNETU 170,-EUR/mesiac. K dispozícii UZAMYKATEĽNÁ GARÁŽ v suteréne domu v cene 130,-EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu 640,-EUR + 130,-EUR + 130,-EUR, depozit vo výške 1.350,-EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a províziu pre realitnú kanceláriu 450,-EUR.

LOKALITA

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite vo štvrti HNEĎ PRI STAROM MOSTE s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a s KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU priamo pred domom ako napr. bistrá, potraviny DELIA, MALINA, lekáreň, rôzne obchody a služby. V blízkej dostupnosti sa nachádza trhovisko, pošta, obchodná sieť LIDL, TPD, Tesco express, Billa. Relax alebo športové vyžitie ponúka Chorvátske rameno, Sad Janka Kráľa alebo hrádza s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo). Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť aj mestskou hromadnou dopravou električka č. 3, autobus 84, 95, 99 a a PRAKTICKÉ NAPOJENIE NA DIAĽNIČNÝ OBCHVAT. V centre mesta ste do 10 minút. Je to ideálne bývanie pre mestský typ ľudí v jednej z najlepších lokalít mestskej časti Petržalka.

/ 2-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / LUŽNÁ / BALKÓN / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / PRENÁJOM / VODOTIKA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
60.9 m2
Poschodie:
6
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti