Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POPIS

Realitná kancelária AXIS REAL má pre vás skvelú ponuku - prenájom parkovacích miest priamo pred moderným bytovým domom „ALBERO“ v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Bosákova.
TIETO PARKOVACIE MIESTA SÚ K DISPOZÍCII POČAS PRACOVNÝCH DNÍ V ČASE OD 17:00 DO 08:00 A PO CELÝ DEŇ POČAS VÍKENDOV A SVIATKOV.

Výhody:
❶ Dostatočná šírka pre väčšie autá
❷ Bezpečnostný kamerový systém
❸ Žiadne poplatky za províziu
❹ Voľné ihneď

STAV

Parkovacie miesta sa nachádzajú na vyhradenom parkovisku pred bytovým domom ALBERO a sú monitorované bezpečnostným kamerovým systémom pre vaše pohodlie a bezpečnosť.

Platby

Mesačné nájomné za jedno parkovacie miesto je 30,- EUR/mesiac + DPH. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné za prvý mesiac vo výške 36,- EUR.
NEPLATÍTE ŽIADNU PROVÍZIU REALITNEJ KANCELÁRII.

LOKALITA

Tieto parkovacie miesta sa nachádzajú v blízkosti predajne nábytku ALBERO a bytového domu FUXOVA. V blízkosti máte k dispozícii zastávku MHD, električky a kompletnú občiansku vybavenosť s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta.

/ PARKOVACIE MIESTO / PRENÁJOM / KAMEROVÝ SYSTÉM / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / BOSÁKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Ing. Ľuboš Sigl

Ing. Ľuboš Sigl

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár