Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný 2i byt v Bory, KLÍMA, LODŽIA, PIVNICA, GARÁŽ

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 60 m2
Bratislava-Lamač
ulica: Tomislava P. Kolakoviča
600 €/mesiac +Energie 190 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom NOVÝ MODERNÝ zariadený 2-izbový BYT s VEĽKOU LODŽIOU a vyhradeným parkovacím miestom v PODZEMNEJ GARÁŽI v novostavbe BORY v lokalite Bratislava IV. na ulici Tomislava P. Kolakoviča. Tento veľmi pekný a vkusne zariadený byt má celkovú podlahovú plochu 60 m2 (byt 50 m2, lodžia 10 m2) a nachádza sa na 3. poschodí v 4-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na západ. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na lodžiu, samostatnej nepriechodnej spálne so vstavanou skriňou a PRACOVNÝM STOLÍKOM, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, VEĽKEJ LODŽIE (10 m2) pozdĺž celého bytu s pekným výhľadom na zeleň, vybavenej tieniacimi panelmi priamo v ráme, veľkej PIVNICE (3 m2) a vyhradeného parkovacieho státia V PODZEMNEJ GARÁŽI. V prípade záujmu možnosť (nie nutnosť) prenajať si aj druhé parkovacie miesto.

Byt je voľný IHNEĎ a vhodný pre 1-2 osoby, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

Výhody:
❶ Krásny kompletne zariadený byt s vkusom
❷ Klimatizácia a stropný ventilátor, ambientné osvetlenie a ovládanie spotrebičov cez mobil
❸ Vychýrená a obľúbená lokalita blízko do mesta aj prírody
❹ Veľká lodžia pozdĺž celého bytu s pekným výhľadom aj posedením
❺ Tento byt má úplne všetko: kompletné zariadenie, veľa úložného priestoru, veľkú lodžiu, pivnicu aj podzemnú garáž
❻ Samostatná toaleta
❼ Perfektná občianska vybavenosť v okolí domu so všetkými možnými obchodmi a službami, dokonca aj najmodernejšia nemocnica

STAV BYTU

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, KLIMATIZÁCIA, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, práčka s integrovanou sušičkou a základné vybavenie. Najväčšou výhodou tohto bytu, v porovnaní s ostatnými bytmi tejto kategérie, je nadštandardne VEĽKÝ ÚLOŽNÝ PRIESTOR v stavaných skriniach v celom byte ako môžete vidieť vo virtuálnej prehliadke a tiež VEĽKÁ PIVNICA (3 m2). Tento byt ponúka aj technické vychytávky ako nastavitelné AMBIENTNÉ OSVETLENIE v každej izbe, ovládanie spotrebičov cez mobil (klima, umývačka riadov, práčka so sušičkou) a stropný ventilátor PRE VÁŠ MAXIMÁLNY KOMFORT.

Platby

Cena prenájmu je 600 EUR + 190 EUR vrátane energií na 1 osobu (+30 EUR za druhú osobu), správy budovy, vysokorýchlostného optického internetu od UPC (400/25 Mbit/s) + 60 EUR vrátane vyhradeného parkovacieho státia v podzemnej garáži. Možnosť (nie nutnosť) prenajať si aj druhé parkovacie miesto. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 850,- EUR, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu a kaucia vo výške 900 EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).

LOKALITA

Byt sa nachádza v novostavbe BORY v novej zelenej lokalite Bratislava na ulici Tomislava P. Kolakoviča s výbornou dostupnosťou do mesta autom aj MHD (15 min). Blízke okolie poskytuje KOMPLETNÚ OBČIANSKU VYBAVENOSŤ ako napr. viac ako 190 obchodov, reštaurácii, kaviarní, fitness centrum aj kino len 10 min. od domu v najmodernejšom nákupnom centre BORY MALL, obchody a centrá v blízkom okolí ako napr. Kaufland, Decathlon, Hornbach, Siko, Mercury Market, Ptáček, Mountffield a mnohé ďalšie (teraz dokončujú McDonald's), a taktiež najmodernejšiu NEMOCNICU BORY na Slovensku. Veľkou výhodou je výborná dostupnosť MHD aj autom do mesta a na diaľnicu. REKREÁCIU a ŠPORTOVÉ AKTIVITY zabezpečuje dostupnosť rozsiahlych lesov, cyklochodníkov a blízke športoviská. ZAŽITE NAOZAJ MODERNÉ A KOMFORTNÉ BÝVANIE BLÍZKO DO MESTA AJ PRÍRODY.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto kompletne zariadeného moderného bytu v novostavbe!

/ 2-IZBOVÝ BYT / KOMPLETNE ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / VEĽKÁ LODŽIA / KLÍMA / PIVNICA / GARÁŽ / BRATISLAVA IV. / ULICA TOMISLAVA P. KOLAKOVIČA / BORY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
60 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
10 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti