Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POPIS BYTU

Ponúkame na prenájom 1-izbový byt v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Hálova. Celková plocha bytu je 38 m2 (byt 36,5 m2 pivnica1,5 m2). Byt sa nachádza na 4.poschodí 12. poschodového bytového domu s výťahom. Byt pozostáva zo SAMOSTATNEJ IZBY kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatným WC, chodba. K bytu prislúcha pivnica. Bytový do po rekonštrukcií, vchod na čipový zámok, nové výťahy, kamerový systém.

STAV BYTU

Byt je po rekonštrukcií plastové okná, plávajúce podlahy, obklady, dlažba, bezpečnostné dvere. Byt sa ponúka čiastočne zariadený nábytkom a spotrebičmi elektrická rúra, chladnička, práčka, komody, posteľ. Vhodný pre maximálne 2 osoby a voľný od 1.11.2024

Platby

Nájom 500,- eur vrátane energií + KTV a internet. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu a depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu), provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 250,- eur.

LOKALITA

Výborná dostupnosť všetkými dopravnými prostriedkami, bezprostredný prístup na všetky hlavné ťahy. Kompletná občianska vybavenosť.

/ PRENÁJOM / 1-IZBOVÝ / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ULICA HÁLOVA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ /

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
38 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.5 m2
Silvia Šteffková

Silvia Šteffková

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti