Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Úplne nový ELEGANTNÝ 2-izbový byt s LODŽIOU a PARKOVANÍM

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 61.5 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Závodu Matador
645 €/mesiac +Energie 255 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájmom ÚPLNE NOVÝ ELEGANTNE ZARIADENÝ 2-izbový BYT s LODŽIOU a VYHRADENÝM PARKOVANÍM v novostavbe KOPČIANKA v lokalite Bratislava V. Petržalka na Ulici Závodu Matador. Tento veľmi pekný a dobre dispozične riešený byt má celkovú podlahovú plochu 61,50 m2 (byt 52,50 m2 + lodžia 6 m2 + pivnica 3 m2) a nachádza sa na 4. poschodí v 5-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný, denná časť na juh (obývačka, kuchyňa, jedáleň) a nočná časť na sever (spálňa). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby so vstupom na LODŽIU, samostatnej spálne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha aj väčšia PIVNICA (3 m2) na prízemí a vyhradené parkovacie miesto len pár krokov od bytového domu.

K dispozícii IHNEĎ NA DLHODOBÝ PRENÁJOM pre maximálne 2 osoby nefajčiarov bez domácich zvierat.

Výhody:
❶ Novostavba od kvalitného developera
❷ Úplne nový kompletne zariadený byt
❸ Parkovacie miesto
❹ Špičková lokalita blízko centra mesta, napojenie na obchvat aj diaľnicu do Rakúska, Česka aj Maďarska
❺ Perfektná občianska vybavenosť v okolí
❻ Výborné spojenie autom, MHD aj vlakom
❼ Tento byt má všetko: lodžiu, pivnicu aj vyhradené vonkajšie parkovanie

STAV BYTU

Tento ÚPLNE NOVÝ byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ NOVÝM NÁBYTKOM a vybavený VŠTEKÝMI POTREBNÝMI SPOTREBIČMI: umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, automatická práčka.
Byt má laminátovú plávajúcu podlahu v chodbe, kuchyni a obytných miestnostiach. V kúpeľni a na toalete je dlažba s kompletnou sanitou. Okná sú plastové s izolačným trojsklom a žalúziami. K bytu prislúcha aj VÄČŠIA PIVNIČNÁ KOBKA na prízemí (3 m2). Len 2 susedia na poschodí, tiché prostredie.

Platby

Cena prenájmu je 645,- EUR + 255,- EUR vrátane INTERNETU a PARKOVACIEHO STÁTA v hodnote 50,- EUR/mes., t.j. spolu 950,- EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, kaucia vo výške 1.900,- EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 475,-EUR. Parkovacie miesto je podmienkou nájmu.

LOKALITA

Tento moderný a dobre riešený byt je v prvom rade o špičkovej lokalite s NAJLEPŠOU DOSTUPNOSŤOU do historického CENTRA MESTA aj na obchvat a diaľnicu DO RAKÚSKA, ČESKA A MAĎARSKA a na všetky smery v Bratislave a okolí. V okolí domu je KOMPLETNÁ PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ ako napr. potraviny a supermarket, reštaurácie, kaviarne, pekárne, obchody a služby, pošta, lekáreň, drogéria, zdravotné stredisko, zubár, množstvo detských ihrísk, fitness centrum, wellness, sauny aj motokáry. Obrovskou výhodou je aj neďaleká vlaková stanica Bratislava-Petržalka s priamym spojom do centra Viedne. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, ľahko dostupné je aj Staré Mesto a nákupné centrá Aupark, Danubia a Eurovea. Do ulice ústi Petržalské korzo, ktorým prechádza aj cyklistická trasa pokračujúca priamo do rakúskej obce Kittsee. Neďaleko vedie populárna Dunajská cyklistická cesta. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná nie len autom ale aj MHD. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat a diaľnicu do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BALKÓN / LODŽIA / PARKOVANIE / PIVNICA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / PROJEKT KOPČIANKA / BLÍZKO DO CENTRA MESTA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
61.5 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
6 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti