Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Veľký 1,5 izbový byt, 2x WC, BA Staré Mesto, Blumentálska

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 63 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Blumentálska
650 €/mesiac +Energie 60 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s dostupnosťou ihneď na prenájom čiastočne rekonštruovaný 1,5 izbový byt, v časti Bratislava I, Staré Mesto, Blumentálska ulica. Výmera bytu je 63 m2. Nachádza sa na najvyššom 5. poschodí, v tehlovom pavlačovom dome s VÝŤAHOM.
Celý byt má 4 izby, ale 2 sú dlhodobo uzamknuté a použité ako sklad majiteľov, do ktorého ale nechodia a nerušia nájomcu. K dispozícii je veľká obývacia izba, menšia spálňa, kuchyňa, priestranná hala, kúpeľňa s vaňou a moderným elektronickým WC, plus ďalšia samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a druhé samostatné WC.
Byt je možné prenajať aj ako čiastočne zariadený a doniesť si VLASTNÝ NÁBYTOK. Tiež je možné usporiadať si aktuálny nábytok podľa svojich predstáv.
Vhodné pre jednotlivca alebo pár, bez zvierat a detí. V prípade potreby PARKOVANIA majiteľ súhlasí s prihlásením trvalého pobytu.

Výhody:
❶ Výborná lokalita v širšom centre Bratislavy
❷ 2 x kúpeľňa a 2 x WC
❸ Veľký priestor s možnosťami upraviť podľa seba
❹ Možnosť TRVALÉHO POBYTU za účelom parkovania

STAV BYTU

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný, podlahy v izbách sú drevené parkety. Je zariadený ako na fotografiách, zo spotrebičov sú k dispozícii práčka, umývačka riadu, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, SMART TV, kávovar, mikrovlnná rúra. Kúrenie a ohrev vody zabezpečuje vlastný elektrický kotol. V cene je vysokorýchlostný INTERNET a káblová TV.

Platby

Cena prenájmu vrátane internetu a televízie je 650 EUR + 60 EUR za jednu osobu. Pre dve osoby dohodou. Pri podpise zmluvy sa platí nájomné a vratná kaucia (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu). Provízia realitnej kancelárie je 650 EUR.

LOKALITA

Výborná lokalita v susedstve Trnavského mýta a pár minút od lekárskej fakulty pri medickej záhrade. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, do 5 minút Tesco Express, obľúbená kaviareň Trieste, cukráreň...

/ PRENÁJOM / 1,5-IZBOVÝ BYT / 2 x WC / 2 x KÚPEĽŇA / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / BLUMENTÁLSKA ULICA / ZARIADENÝ / VÝŤAH /

Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
63 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti