Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4-izbový byt, NADSTAVBA, BA III Nové Mesto, Sibírska ul.

Prenájom | 4-izbový byt | celková plocha: 88.97 m2
Bratislava-Nové Mesto
ulica: Sibírska
850 €/mesiac +Energie 150 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na dlhodobý prenájom veľký 4-izbový byt so ZASKLENOU LODŽIOU v NADSTAVBE tehlového bytového domu na ulici Sibírska v lokalite BA III Nové Mesto. Celková plocha bytu je 88,97 m2 (byt 83,97 m2, zasklená lodžia v spálni 5 m2). Byt sa nachádza na 6. poschodí v 6 poschodovom dome s VÝŤAHOM a rekonštruovanou strechou. K bytu prináleží PIVNICA.
Dispozícia bytu: obývacia izba prepojená s kuchyňou, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a chodba. Byt je orientovaný na 2 svetové strany.

Výhody:
❶ KLIMATIZÁCIA A VLASTNÉ KÚRENIE
❷ ZASKLENÁ LODŽIA 5 m2 a PIVNICA na uskladnenie
❸ Čiastočne zariadený byt
❹ 3 samostatné nepriechodné izby

STAV BYTU

V byte sú plastové okná so žalúziami a vonkajšími roletami, v izbách, v kuchyni a na chodbe je plávajúca podlaha, v kúpeľni a WC je dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. VLASTNÉ KÚRENIE a ohrev vody (plynový kotol Vaillant je zabudovaný v kuchynskej linke), v obývacej izbe je KLIMATIZÁCIA. Byt je čiastočne zariadený nábytkom (spálňa je kompletne zariadená - manželská posteľ bez matracu a skrine, v druhej izbe je posteľ, stôl a skrinky, tretia izba je posteľ, v obývacej izbe je sedacia súprava a nábytok). Rohová kuchynská linka je vybavená spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, sklo-keramická varná doska, práčka).

Platby

Nájomné je 850,- eur plus zálohy za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 150,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného 1000,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 575,- eur.

LOKALITA

Bytový dom sa nachádza v tichej, zelenej štvrti s množstvom parkov a oddychových zón. Táto lokalita je vyhľadávaná pre svoju výbornú dostupnosť do centra mesta aj do okolitých častí (električky, autobusy). V pešej vzdialenosti je Tesco expres, obchody, banky, pošta, reštaurácie, kaviarne, Pedagogická fakulta UK, Poliklinika Tehelná, čo robí lokalitu mimoriadne praktickou a pohodlnou pre každodenný život. Parkovanie v okolí bytového domu.

/ 4 - IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA III NOVÉ MESTO / SIBÍRSKA ULICA / NADSTAVBA / ZASKLENÁ LODŽIA / VLASTNÉ KÚRENIE / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
88.97 m2
Poschodie:
6
Loggia plocha:
5 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti