We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Offices, Offices, Tomášikova, Bratislava - Ružinov, Slovakia

Rent | Office building | total area: 67 m2
Bratislava-Ružinov
street: Tomášikova
600 €/month +Utilities 150 €

OBJEC DESCRIPTION

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/DE

POPIS PRIESTORU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom klimatizované kancelárske priestory o celkovej rozlohe 67 m2 v lokalite Bratislava II. Ružinov, Tomášikova ulica. Kancelárie sa nachádzajú na 1. poschodí 8-poschodovej novostavby skolaudovanej v roku 2008. Dispozične priestory pozostávajú zo vstupnej chodby, jednej priechodnej kancelárie s kuchynským kútom, samostatnou kúpeľňou s WC a jednej priestrannej nepriechodnej miestnosti. Parkovanie je verejné, bezproblémové prípadne je možné si prenajať parkovacie státie za poplatok 100,- euro / mesiac.

Výhody:
❶ Priestranný zariadený priestor
❷ Samostatné sociálne zariadenie

STAV PRIESTORU:
Kancelárie ponúkame ako zariadené kancelárskym nábytkom. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. K dispozícií je aj klimatizácia a kuchynský kútik. Priestor je voľný ihneď.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom 600,- euro + 150,- euro záloha za energie + vratný depozit vo výške 750,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu 750,- euro. Ceny sú kalkulované s DPH.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelé napojenie do centra mesta, dostatok reštauračných a nákupných centier a dostatok zelene.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / NOVOSTAVBA / KLIMATIZÁCIA / ZARIADENÉ / SKVELÁ DOSTUPNOSŤ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / TOMÁŠIKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
new building
Total area:
67 m2
Number of floors:
8
Number of rooms:
2
Bathroom:
shower
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Air condition:
yes
Parking:
yes
Furnishing:
furnished
Internet:
optics
Insulated object:
yes
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form