Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásny 2-izbový byt s VEĽKOU LODŽIOU v URBAN RESIDENCE

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 57.26 m2
Bratislava-Nové Mesto
ulica: Račianska
740 €/mesiac +Energie 160 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájmom ZARIADENÝ 2-izbový BYT s priestrannou LODŽIOU v novostavbe URBAN RESIDENCE v atraktívnej lokalite Bratislava III. Nové Mesto na ulici Račianska. Tento veľmi pekný a dobre dispozične riešený byt má celkovú podlahovú plochu 57,26 m2 (byt 48,27 m2 + lodžia 8,99 m2) a nachádza sa na 5. poschodí v 6-poschodovom dome s výťahom. Výborne ORIENTOVANÝ na východ DO TICHÉHO ZELENÉHO VNÚTROBLOKU. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby so vstupom na LODŽIU, samostatnej spálne so vstupom na LODŽIU, kúpeľne s vaňou a WC.
Parkovanie pre rezidentov a návštevy je zabezpečené podzemnou garážou. V bytovom dome sa ďalej nachádza MODERNÁ PRÁČOVŇA a VLASTNÁ RECEPCIA s SBS službou.

K dispozícii od 1.9.2024 minimálne na jeden rok pre maximálne 2 osoby nefajčiarov bez domácich zvierat.

Výhody:
❶ Novostavba od kvalitného developera
❷ Kompletne zariadený byt
❸ V objekte je práčovňa, recepcia a SBS služba
❹ Perfektná občianska vybavenosť priamo v projekte a jeho blízkom okolí
❺ Špičková lokalita blízko centra mesta
❻ Výborné spojenie autom, MHD ale aj bicyklom (cyklochodník priamo pod bytovým domom)

STAV BYTU

Byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ NÁBYTKOM a vybavený VŠTEKÝMI POTREBNÝMI SPOTREBIČMI: umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, automatická práčka so sušičkou.
Podlahy sú laminátové v chodbe, kuchyni a obytných miestnostiach, kým v kúpeľni je dlažba s kompletnou sanitou. Byt disponuje kvalitnými plastovými oknami so 6-komorovým profilom a izolačnými trojsklami, ktoré zlepšujú tepelnoizolačné vlastnosti a zamedzujú roseniu okien. Protipožiarne dvere a zárubne bezpečnostnej triedy 3 zaručujú maximálnu bezpečnosť. Rýchlo, ticho a bezpečne vás výťah vyvezie až k dverám. Centralizovaný pohon s nízkym trením zmenšuje hluk a vibrácie, zlepšuje komfort cestujúcich a neruší v priľahlých priestoroch.

Platby

Cena prenájmu je 740,- EUR + 160,- EUR vrátane INTERNETU od V-net, t.j. spolu 900,- EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, kaucia vo výške 1.400,- EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 450,-EUR.

LOKALITA

Tento moderný a dobre riešený byt je v prvom rade o výbornej lokalite. Urban Residence, situovaná na Račianskej ulici, ponúka moderné bývanie v dynamicky sa rozvíjajúcej časti Nového Mesta. Táto lokalita spája všetko, čo potrebujete pre pohodlný a aktívny mestský život. Jednou z najväčších výhod tohto projektu je jeho tichý a zelený vnútroblok. Tento priestor ponúka ideálne miesto na oddych a relaxáciu v meste, kde môžete načerpať energiu, posedieť s priateľmi alebo si užiť chvíľku pokoja v prírode priamo pri vašom dome. Lokalita zároveň ponúka pohodlný presun do mesta, pretože priamo pri projekte sa nachádza zastávka MHD Ursínyho, čo zabezpečuje skvelú dostupnosť verejnou dopravou do všetkých častí Bratislavy. V bezprostrednej blízkosti Urban Residence nájdete všetko potrebné pre každodenný život, lekáreň, potraviny, kaviareň, piváreň Srdcovka, zdravé potraviny. Výhodou je aj blízkosť Račianskeho a Trnavského mýta, kde sa nachádza obchodné centrum Central, ktoré ponúka širokú škálu obchodov, služieb a reštaurácií.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tento byt ponúka ideálnu kombináciu moderného bývania v tichej a zelenej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Nezmeškajte príležitosť bývať v Urban Residence!

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BALKÓN / LODŽIA / BRATISLAVA III. Nové Mesto / URBAN RESIDENCE / BLÍZKO DO CENTRA MESTA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
57.26 m2
Poschodie:
5
Loggia plocha:
8.99 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti