Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný 3-izb. byt v EUROVEA TOWER s parkovaním, 19.p.

Prenájom | 3-izbový byt | celková plocha: 120 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Pribinova
2 700 €/mesiac +Energie 400 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom EXKLUZÍVNY MODERNÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt s LODŽIOU a PARKOVACÍM STÁTÍM v GARÁŽI na ulici Pribinova v bratislavskej rezidencii EUROVEA TOWER, prvom slovenskom mrakodrape, v mestskej časti Bratislava I. Tento výnimočne veľkorysý byt s celkovou rozlohou 119,71 m2 (byt 92,87 m2, lodžia 26,84 m2) sa nachádza na 19. poschodí a jeho severovýchodná orientácia ponúka nádherné výhľady na celú bratislavskú mestskú architektúru a Dunaj.
K bytu prislúcha sklad o výmere 2,50 m2 a parkovacie miesto v garáži na -1. poschodí.
Interiér bytu sa skladá z veľkej otvorenej dennej časti (40,40 m2), kde obývacia izba plynule prechádza do jedálenskej časti a kuchyne. Okrem toho sa v byte nachádzajú 2 veľké spálne (17,40 m2 a 13,80 m2), vstupná predsieň a chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a samostatná hosťovská toaleta. Z každej obytnej miestnosti je cez presklené dvere prístup na lodžiu.
Tento byt ponúka kvalitné bývanie, ktoré je prepojené so spoločenskými, kultúrnymi, ale aj športovými aktivitami na nábreží Dunaja.

Výhody:
❶ Moderný byt, ktorý vás prekvapí svojou eleganciou a vkusom
❷ Príjemné LODŽIE s celkovou rozlohou 26,84 m2, kde si môžete užívať slnečné chvíle a relaxovať s priateľmi
❸ K bytu prináleží SAMOSTATNÉ PARKOVACIE MIESTO, ktoré vám zabezpečí bezstarostné parkovanie
❹ S veľkorysou rozlohou 119,71 m2 budete mať dostatok priestoru na uspokojenie všetkých vašich potrieb
❺ Jedinečná lokalita v Starom Meste (EUROVEA TOWER) a nábrežie Dunaja

LOKALITA

Byt sa nachádza na NAJPRESTÍŽNEJŠEJ adrese v novostavbe EUROVEA TOWER vo vyhľadávanej lokalite na nábreží Dunaja s výbornou dostupnosťou do historickej časti mesta aj na všetky smery. Blízko sú udržiavané zelené plochy, oddychové a športové zóny okolo celého komplexu, reštaurácie, kaviarne a kompletná občianska vybavenosť v nákupnom centre EUROVEA na nábreží Dunaja. V tesnej blízkosti sa nachádza aj Slovenské Národné Divadlo, 5-hviezdičkový hotel Sheraton a promenáda pri Dunaji s možnosťou športových aktivít. Ideálna poloha objektu EUROVEA TOWER poskytuje bezprostredný kontakt s prírodou a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto kompletne zariadeného veľkorysého bytu.

/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA STARÉ MESTO / PRIBINOVA ULICA / LODŽIA 26,84 M2 / GARÁŽ / SKLAD / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / EUROVEA TOWER /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
120 m2
Poschodie:
19
Loggia plocha:
26.84 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
45
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti