We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent One bedroom apartment, One bedroom apartment, Hraničná, Bratislav

Rent | One bedroom apartment | total area: 57 m2
Bratislava-Ružinov
street: Hraničná
790 €/month +Utilities 100 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/RV

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom moderný KLIMATIZOVANÝ 2-izbový byt o celkovej rozlohe 57 m2 z toho 4 m2 BALKÓN v lokalite Bratislava II. Ružinov Hraničná ulica. Tento útulne zariadený byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, samostatnej kúpeľne, nepriechodnej spálne, obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou a balkóna. Byt sa nachádza na 5. poschodí 6-poschodového bytového domu skolaudovaného v roku 2013. Bytový dom s výťahom disponuje vlastnou kotolňou a vstupom na elektromagnetický čip. K bytu prislúcha aj PARKOVACIE STÁTIE priamo pred vchodom do domu a pivničná kobka s výmerou cca 4 m2.

Výhody:
❶ INTERNET ,KTV a PARKOVACIE STÁTIE v cene
❷ Výborná poloha, spojenie MHD
❸ NOVOSTAVBA, balkón
❹ KLIMATIZÁCIA s možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu

STAV BYTU:
Byt ja moderne zariadený s dostatkom úložného priestoru, kuchynskou linkou v tvare U so zabudovanou mikrovlnou rúrou, elektrickou rúrou, práčkou a digestorom. Samozrejmosťou je chladnička s mrazničkou, stolovanie pre 4 osoby, sedacia súprava s konferenčným stolíkom a nábytkovou zostavou s TV. Spálňa je zariadená dvojlôžkom s nočnými stolíkmi, šatníkovou skriňou a komodou. V chodbe sa nachádza priestranná vstavaná skriňa s posuvnými dverami. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu so zástenou a umývadlo s úložným priestorom. Byt je k dispozícií ihneď, zálohové platby za energie sú kalkulované na 1 osobu.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy nájomník platí mesačný nájom 790,- euro + zálohu za energie 100,- euro / 1 osoba + vratný depozit 890,- euro + províziu pre realitnú kanceláriu 890,- euro. V cene nájmu je zarátaný poplatok za PARKOVANIE, KTV a internet.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie. V okolí je dostatok zelených plôch, v blízkosti sú obchody, reštaurácie, kaviarne, pošta, banky, zdravotné stredisko. Taktiež ďalšie služby, ako aj školy a škôlky, zastávky MHD. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 2 IZBOVÝ BYT / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / NOVOSTAVBA / MODERNE ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / HRANIČNÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
new building
Total area:
57 m2
Floor:
5
Number of floors:
6
Number of rooms:
2
Balcony area:
4 m2
Balcony:
yes - 1
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Air condition:
yes
Cable TV:
yes
Parking:
private
Furnishing:
furnished
Internet:
yes - wi-fi
Built from:
combined
Insulated object:
yes
Cellar:
yes
Cellar area:
4 m2
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form