We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Two bedroom apartment, Two bedroom apartment, Vavilovova, Bratisl

Rent | Two bedroom apartment | total area: 77.4 m2
Bratislava-Petržalka
street: Vavilovova
850 €/month +Utilities 250 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/SZ

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KRÁSNY ELEGANTNE ZARIADENÝ 3-izbový BYT s LODŽIOU v TEJ NAJLEPŠEJ LOKALITE na začiatku Petržalky na ulici Vavilovova. Táto lokalita je jednou z najvyhľadávanejších, len pár minút peši od nákupných centier Aupark a Eurovea, a vďaka skvelej dostupnosti šetrí váš čas. Byt má celkovú podlahovú plochu 77,40 m2 (byt 70,10 m2, veľká lodžia 4,5 m2 a pivnica 2,8 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 12-poschodovom zrekonštruovanom bytovom dome s NOVÝMI VÝŤAHMI. Dispozícia bytu zahŕňa predsieň, chodbu, obývačka, kuchyňu, izbu, spálňu so vstupom na lodžiu, kúpeľňu s vaňou, WC a samotnú lodžiu, ktorá je orientovaná na juh.

MUSÍTE VIDIEŤ!

Výhody:
❶ TOP lokalita – všetko blízko, šetrite váš čas
❷ Kompletne zariadený - stačí sa len nasťahovať
❸ Priestranná lodžia - ideálna na relax
❹ Praktická pivnica hneď vedľa vchodu do bytu - pohodlné úložisko
❺ Výborná dostupnosť - MHD zastávky hneď za rohom

STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je plne zariadený novým moderným nábytkom. V spálni nájdete manželskú posteľ, nočné stolíky a veľkorysú šatníkovú skriňu. Obývačka je vybavená pohodlnou rohovou sedačkou, konferenčným stolíkom, sektorovým nábytkom a rozkladacím jedálenským stolom pre 4 až 6 osôb – ideálne na rodinné večere alebo homeoffice. K dispozícii je Smart TV s balíkom televíznych programov a WiFi internetovým pripojením v celom byte. Kuchyňa je vybavená na mieru vyrobenou kuchynskou linkou so všetkými potrebnými vstavanými spotrebičmi vrátane plynovej varnej dosky, chladničky, umývačky riadu, sušičky bielizne a ďalších. V kúpeľni sa nachádza vaňa a automatická práčka.

PLATBY:
Byt je VOĽNÝ IHNEĎ a je vhodný pre maximálne 3 dospelé pracujúce osoby nefajčiarov bez domácich zvierat na dlhodobý prenájom, minimálne na 1 rok. Energie vrátane internetu (Internet 500 Mbit/s od UPC so základným balíkom TV staníc) sú vo výške 250,-EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu 850,-EUR + 250,-EUR, depozit vo výške 1.700,-EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a 550,-EUR provízia pre realitnú kanceláriu za sprostredkovanie nájmu.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v peknej a vyhľadávanej lokalite vo štvrti hneď pri Starom moste s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a s KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU. Priamo pri bytovom dome je nákupné centrum tzv. TPD, v ktorom nájdete TESCO express, lekáreň, drogériu, PEPCO, a rôzne iné služby a obchody. Cez cestu je Billa. V blízkej dostupnosti sa nachádza trhovisko Mlynarovičova pri Červenej pošte, pošta, obchodná sieť LIDL, bistrá, pizzérie, kozmetické štúdiá, potraviny Delia a Malina. Relax alebo športové vyžitie ponúka Chorvátske rameno, Sad Janka Kráľa alebo priame napojenie na hrádzu s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo), Dunaj. Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť aj mestskou hromadnou dopravou električka č. 3 zo zastávky Farského, zastávky autobusov Mlynarovičova 84, 99, N80, N99, Farského 84, 95, 99, N99, Bosákova 84, 99, 96, 196, N80, N99 a praktické napojenie na diaľničný obchvat. V centre mesta ste do 10 minút. Je to ideálne bývanie pre mestský typ ľudí.

NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU EŠTE DNES!

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ULICA VAVILOVOVA / LODŽIA / PIVNICA / ZARIADENÝ / 70 M2 /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
reconstructed
Total area:
77.4 m2
Floor:
1
Loggia area:
4.5 m2
Loggia:
yes
Number of floors:
12
Number of rooms:
3
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Cable TV:
yes
Parking:
public
Furnishing:
furnished
Internet:
optics
Built from:
rack
Insulated object:
yes
Heating:
central
Cellar:
yes
Cellar area:
2.8 m2
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form