Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

KLIMATIZOVANÝ 3-izbový byt S GARÁŽOU blízko Štrkovca

Prenájom | 3-izbový byt | celková plocha: 82 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Haburská
950 €/mesiac +Energie 250 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s DOSTUPNOSŤOU IHNEĎ na prenájom PRIESTRANNÝ KLIMATIZOVANÝ 3-izbový byt, nachádzajúci sa v lokalite Bratislava II. Ružinov, Haburská ulica. Byt má výmeru 78 m2 + BALKÓN. Nachádza sa na 2. poschodí zo 6, v renovovanej bytovke s novým VÝŤAHOM. Dispozícia: veľká obývacia izba prepojená s kuchyňou, 2 samostatné spálne, kúpeľňa, balkón, chodba.
Vhodné pre 2 páry, alebo rodinu s jedným dieťaťom, bez domácich zvierat.
V cene prenájmu je vlastná GARÁŽ s diaľkovým ovládaním brány, ktorá sa nachádza vo vedľajšej ulici.

Výhody:
❶ Priestranný byt
❷ Balkón
❸ Klimatizácia
❹ Vlastná garáž
❺ Pokojná lokalita vhodná pre rodiny

STAV BYTU

Byt je zrekonštruovaný a kompletne zariadený nábytkom, spotrebičmi, aj VYBAVENÍM na VARENIE A STOLOVANIE. V izbách sú zrenovované drevené PARKETY, množstvo úložného priestoru. V najbližších dňoch sa bude kupovať nový sporák. V obývacej izbe a jednej spálni sú v stene LAN zásuvky na internet. INTERNET si vybavuje nájomca na svoje meno. Na byte je teraz natiahnutá kabeláž od Orange Fibernet.

Platby

Cena prenájmu je 950 EUR + 250 EUR energie na 3 osoby. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí vratná kaucia vo výške 1200 EUR a provízia realitnej kancelárie vo výške 475 eur.

LOKALITA

Jedna z najlepších lokalít na bývanie v Ružinove. V okolí kompletná občianska vybavenosť, klientske centrum, Fresh Market, jazero Štrkovec, zastávka Tomášikova 3 minúty od domu.

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA II. RUŽINOV / HABURSKÁ ULICA / KOMPLETNE ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / VÝŤAH / FRESH MARKET / BALKÓN /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
82 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
nie
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti