Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Priestranný 2-izbový byt s oddelenou kuchyňou, lodžia

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 54.03 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Jašíkova
520 €/mesiac +Energie 170 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÝ priestranný 2-izbový byt v lokalite Bratislava - Ružinov, Jašíkova ulica. Byt o celkovej podlahovej ploche 54,03 m2 (byt 48,71 m2, lodžia 3,96 m2, 1,36 pivnica m2) sa nachádza na 6. poschodí v ZATEPLENOM šesťposchodovom panelovom bytovom dome s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, SAMOSTATNEJ KUCHYNE s LODŽIOU, obývacej izby, spálne, kúpeľne s vaňou a WC, pivničná kobka je v suteréne.
Byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ, voľný je IHNEĎ, vhodný pre dve osoby, domáce zvieratko, prenájom minimálne na 1 rok.

Výhody:
❶ Kompletne zariadený
❷ Oddelená kuchyňa
❸ Klimatizácia
❹ Dostatok úložného priestoru
❺ Lodžia
❻ Blízko do centra, zastávka MHD

STAV BYTU

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný v roku 2000. V spálni je manželská posteľ, v obývacej izbe rozkladacia sedačka. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi: plynový sporák, digestor, mikrovlnná rúra. V chodbe sú priestranné vstavané skrine a chladnička s mrazničkou. K dispozícií je klimatizácia automatická práčka a vysávač. V byte je laminátová podlaha, v kúpeľni a WC dlažba, plastové okná majú vonkajšie žalúzie.

Platby

Mesačné nájomné 520,- € + energie vrátane internetu 170,- €/mesiac na jednu osobu (+ 30,- € dve osoby). Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu a depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu). Provízia pre kanceláriu polovica mesačného nájmu bez energií 260,- €.

LOKALITA

Vyhľadávaná lokalita na bývanie neďaleko centra mesta s KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU, množstvom zelene. Bytový dom sa nachádza v blízkosti Domu kultúry Ružinov, Hotela Bratislava. V pešej dostupnosti PANEURÓPSKA VYSOKÁ ŠKOLA, RUŽINOVSKÁ POLIKLINIKA.

/ 2 IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BA II. RUŽINOV / JAŠÍKOVA ULICA / ZARIADENÝ / LODŽIA / SAMOSTATNÁ KUCHYŇA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
54.03 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Loggia plocha:
3.96 m2
Loggia:
áno - 1
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.36 m2
Ing. Lýdia Dubovická

Ing. Lýdia Dubovická

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti