Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pekná kompletne zariadená garsónka, DRAŽDIAK, Betliarska

Prenájom | Garsónka | celková plocha: 24.18 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Betliarska
430 €/mesiac +Energie 100 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom kompletne zrekonštruovanú a útulne zariadenú GARSÓNKU v lokalite BA V Petržalka na ulica Betliarska.
Táto útulná garsónka má celkovú podlahovú plochu 24,18 m2 a nachádza sa na 1. poschodí v 4 poschodovom apartmánovom dome s výťahom.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby spojenej s kuchyňou a priestrannej kúpeľne s vaňou a toaletou. Je orientovaný na severozápad.
Objekt je monitorovaný kamerovým systémom a na 2. poschodí domu je veľká TERASA, ktorá je prístupná pre všetkých obyvateľov domu.
Garsónka je k dispozícii ihneď a vhodná je pre jednu osobu.

Výhody:
❶ Vyhľadávaná lokalita
❷ Kompletne zariadený byt
❸ Dostatok úložného priestoru

STAV BYTU

Byt bol kompletne zrekonštruovaný. Apartmán má plastové okno, plávajúcu podlahu, dlažbu v kúpeľni. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická a mikrovlnná rúra) a základnými riadmi. V kúpeľni je vaňa, práčka Candy a WC. V chodbe je veľká vstavaná skriňa, vešiaková stena a lavica. V izbe je veľká manželská posteľ s úložným priestorom, komoda a pracovný stolík s 2 stoličkami.
V bytovom dome je k dispozícii optická prípojka internetu V-net, ISPER, ale aj iných poskytovateľov. Náklady na internet si hradí nájomník sám.

Platby

Nájomné je 430,- eur plus zálohy za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 100,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 300,- eur.

LOKALITA

Apartmánový dom je výborne situovaný v zelenej lokalite blízko Chorvátskeho ramena a jazera Veľký Draždiak. V pešej dostupnosti je Lidl aj 1000 drobností, autobusové zastávky (linky 99, 59, 98, 92, 192) ako aj bikeshareingová stanica Slovnaftbajk, dobré spojenie do mesta po Dolnozemskej alebo Panónskej ceste. V bezprostrednej pešej blízkosti sa nachádzajú nemocnica Antolská a súkromné medicínske centrum Medissimo, lekáreň. Športové vyžitie ja možné vďaka hrádzi s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo), ktorá vedie pri Chorvátskom ramene. Táto lokalita predstavuje dokonalé bývanie pre aktívnych ľudí.

/ PRENÁJOM / APARTMÁN / GARSÓNKA / BRATISLAVA V PETRŽALKA / DRAŽDIAK / BETLIARSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
24.18 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Materiál:
Zmiešané
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti