Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásny 2i byt v Klingerke, KLIMA, BALKÓN, PARKING

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 61 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Súkennícka
800 €/mesiac +Energie 250 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PEKNÝ MODERNÝ 2-izbový BYT s BALKÓNOM v novostavbe KLINGERKA v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Súkennícka. Tento byt má celkovú podlahovú plochu 61 m2 (byt 56 m2 a veľký balkón 5 m2) a nachádza sa na 6. poschodí v 35-poschodovom dome s až piatimi rýchlovýťahmi s inteligentným systémom riadenia. Ideálny byt aj pre ľudí, ktorí sa boja výšok. Výborne orientovaný na východ s pekným výhľadom a PLNE KLIMATIZOVANÝ (v obývačke aj v spálni). Byt pozostáva zo vstupnej haly s úložným priestorom vo vstavanej skrini, priestrannej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou, samostatnej nepriechodnej spálne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety, VEĽKÉHO BALKÓNA (5 m2) s výhľadom na mesto a prístav a praktickej PIVNICE (2,5 m2). K dispozícii je aj VYHRADENÉ vonkajšie PARKOVACIE MIESTO pohodlne priamo pred domom a bezpečne za rampou. Na prízemí obytného domu sa nachádza REPREZENTATÍVNA RECEPCIA aj so strážnou službou. Vstup do bytového domu je monitorovaný bezpečnostným kamerovým systémom.

Byt je k dispozícii OD SEPTEMBRA a odporúča sa pre max. 1-2 osoby, nefajčiarov a bez domácich zvierat.

Výhody:
❶ Kompletne zariadený a plne klimatizovaný byt (v obývačke aj spálni)
❷ Veľký balkón (5 m2) s pekným výhľadom na mesto a prístav
❸ Obľúbená lokalita blízko do centra mesta aj na promenádu pri Dunaji
❹ Tento byt má úplne všetko: kompletné zariadenie, veľký balkón, klimatizáciu, pivnicu aj parkovanie
❺ Vyhradené vonkajšie parkovacie miesto za rampou priamo pred domom
❻ Najobľúbenejšie a najväčšie nákupné centrá Eurovea a Nivy len kúsok od domu
❼ Novovybudovaný krásne upravený park priamo pred domom
❽ Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery

STAV BYTU

Byt je kompletne ZARIADENÝ a moderne vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, práčka kombinovaná so sušičkou a základné vybavenie vrátane televízora, vysokorýchlostného optického internetu, KLIMATIZÁCIE (v obývačke aj spálni) a videovrátnika. Použité boli kvalitné materiály a najnovšie technické riešenia. Na všetkých oknách sú elektricky ovládané ZATEMŇOVACIE SIEŤKY na oknách a sieťky proti hmyzu.

Platby

Cena je 800 EUR + 250 EUR vrátane energií, správy budovy, pivnice a vysokorýchlostného optického internetu a TV pripojenia (Orange) + 100 EUR vrátane vyhradeného vonkajšieho parkovacieho miesta priamo pred domom. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 1150 EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu LEN POLOVICA nájmu bez energií vo výške 450 Eur.

LOKALITA

Byt sa nachádza v novostavbe KLINGERKA len kúsok od nábrežia Dunaja s cyklotrasou a promenádou v priamom kontakte so Starým Mestom. Priamo v obytnom dome je na prízemí reprezentatívna recepcia so strážnou službou. Dominantou okolia je nový, verejný a krásne udržiavaný priestranný park o celkovej výmere 6000 m2. V blízkosti sa nachádzajú najobľúbenejšie a najväčšie nákupné centrá EUROVEA a NIVY s najlepšími službami a obchodmi v Bratislave ako reštaurácie, kaviarne, bary, obchody, banky, fitness, wellness, kino… V blízkosti sa nachádza aj Slovenské Národné Divadlo, historické centrum mesta Bratislava alebo najlepšie trhovisko v meste na Miletičovej. Nábrežie Dunaja ponúka široké možnosti na aktívny aj pasívny oddych, či už športovým vyžitím iba na skok od Dunajskej hrádze ako beh, cyklistika, korčuľovanie, alebo možnosť len tak si posedieť v jednej z mnohých kaviarní nachádzajúcich sa na Dunajskej promenáde. Perfektná dopravná dostupnosť na všetky smery. MODERNÝ ŠTANDARD BÝVANIA PLNÝ KOMFORTU A POHODLIA LEN NA SKOK DO CENTRA MESTA.

/ 2-IZBOVÝ BYT / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / VONKAJŠIE PARKOVANIE / PIVNICA / BRATISLAVA II. RUŽINOV / KLINGERKA / SÚKENÍCKA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
61 m2
Poschodie:
6
Počet podlaží:
35
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
5 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Materiál:
zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2.5 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti