Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pekný 2i byt, KLIMA, LOGGIA, GARÁŽ, Ružinov, Kaštieľska

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 55 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Kaštieľska
520 €/mesiac +Energie 215 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom priestranný 2-izbový BYT s LOGGIOU a krásnym výhľadom v novostavbe PERLA RUŽINOVA v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Kaštieľska. Tento kompletne zariadený byt má celkovú podlahovú plochu 53 m2 (byt 51m2, loggia 2 m2) a nachádza sa na 12. podlaží v 16-podlažnom dome s výťahom. Byt je orientovaný na východ a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne so vstupom na loggiu a veľkou vstavanou skriňou, kúpeľne s vaňou a toaletou, LOGGIE (so vstupom aj z obývačky aj zo spálne), PRAKTICKEJ KOMORY priamo v byte (2,5 m2), veľkej murovanej PIVNICE (5 m2) a vyhradeného parkovacieho miesta v PODZEMNEJ GARÁŽI. Veľkou výhodou je VEĽA ÚLOŽNÉHO PRIESTORU.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a je vhodný ideálne pre 1 osobu (max. 2 osoby), nefajčiar/ku a bez domácich zvierat.

Výhody:

❶ Novostavba
❷ Kompletne zariadený byt s klimatizáciou, loggiou, komorou, veľkou murovanou pivnicou a podzemným parkovaním
❸ Špičková lokalita blízko ku všetkým obchodom a službám a do centra mesta
❹ Nadštandardne veľké parkovacie miesto v podzemnej garáži
❺ Veľká murovaná pivnica (5 m2)
❻ Najobľúbenejšie a najväčšie nákupné centrá Retro, Nivy a Avion v okolí
❼ Kompletná občianska vybavenosť priamo pod domom a v pešej dostupnosti
❽ Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery autom aj MHD

STAV BYTU

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom na mieru a MODERNE vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička, mraznička, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlnka, kávovar, základné vybavenie a riad, 2x LCD TV (v obývačke aj spálni), práčka, vysávač, žehlička, žehliaca doska, sušiak na prádlo a pod. PRE VÁŠ MAXIMÁLNY KOMFORT.

Platby

Cena je 520 EUR + 215 EUR vrátane energií za 1 osobu (+50 EUR za druhú osobu), správy budovy, vysokorýchlostného optického internetu a TV od Telekomu + 65 EUR vrátane vyhradeného parkovacieho státia v PODZEMNEJ GARÁŽI. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 800,- EUR, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu a kaucia vo výške 1000 EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).

LOKALITA

Byt sa nachádza v novostavbe PERLA RUŽINOVA vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Ružinov na Kaštieľskej ulici s výbornou dostupnosťou do centra mesta a KOMPLETNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU priamo POD DOMOM ako napr. Tesco Expres, drogéria, fitness centrum, lekárne, kvetinárstvo, kaderníctvo, kozmetické salóny, banky, kaviarne, reštaurácie, pizzeria, sushi, cukráreň a v okolí obytného domu LIDL, trhovisko Miletičova, Apollo Business Centrum, nákupné centrá RETRO, AVION a NIVY. V pešej dostupnosti sa nachádzajú Ružinovské jazero, Štrkovec a parky. Táto lokalita ponúka výbornú dostupnosť mestskou hromadnou dopravou aj praktické napojenie na diaľničný obchvat, letisko, autobusovú a železničnú stanicu. V centre mesta ste do 10-15 minút. Je to ideálne bývanie pre mestský typ ľudí.

/ 2-IZBOVÝ BYT / LOGGIA / KLIMATIZÁCIA / PODZEMNÁ GARÁŽ / VEĽKÁ PIVNICA / NOVOSTAVBA / PERLA RUŽINOVA / BRATISLAVA II. RUŽINOV / KAŠTIEĽSKÁ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
55 m2
Poschodie:
12
Loggia plocha:
2 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
16
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
5 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti